Księgowość online - opinie

Napisz. Pomożemy Ci!

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez marcelina piątek, 18 grudnia 2015, 21:39

Według mnie to się sprawdza, szczególnie że teraz wszyscy korzystają z neta. No i masz też od razu porady, coś jak na stronie http://taxcare.pl/zwrot-kosztow-miejsca-parkingowego-stanowi-przychod-podlegajacy-podatkowi nie wiem czy to każdy stosuje, ale warto się przyjrzeć i ewentualnie szukać dalej.
marcelina
 
Posty: 188
Dołączył(a): czwartek, 16 kwietnia 2015, 12:02

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Delicja czwartek, 14 stycznia 2016, 11:21

Wbrew pozorom znalezienie dobrej księgowej to nie jest prosta rzecz. Jeśli stoicie przed jej wyborem, to koniecznie zajrzyjcie do artykułu - tam znajdziecie garść porad.
Delicja
 
Posty: 482
Dołączył(a): poniedziałek, 29 grudnia 2014, 22:24

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez oliki piątek, 5 lutego 2016, 16:57

Mnie by się taka księgowa na pewno przydała.
oliki
 
Posty: 202
Dołączył(a): wtorek, 10 lutego 2015, 12:54

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez ale.kow środa, 16 listopada 2016, 19:34

Do podstawowych rozliczeń można zatrudnić taką firmę, ale nie liczmy na indywidualne i szczególne traktowanie. Jeżeli chcemy kogoś oddanego, lepiej zatrudnić księgowego lub małe biuro rachunkowe.
Są również biura online, które pomagają się rozliczać osobom fizycznym, np. pit-39 za drobne kwoty.

Pozdrawiam!
ale.kow
 
Posty: 9
Dołączył(a): środa, 16 listopada 2016, 19:23

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Proper Propeller piątek, 18 listopada 2016, 11:18

Jedno jest wiadome, samodzielna księgowość nie przynosi korzyści w większości przypadków i prowadzi do wielu problemów. Niby oszczędzamy, ale jednak w podsumowaniu, mniej opłaca nam się biegać samemu po urzędach i poświęcać czas. Dlatego najlepiej zlecić to profesjonalistom, czy wirtualnie czy bezpośrednio.
Proper Propeller
 
Posty: 37
Dołączył(a): poniedziałek, 15 sierpnia 2016, 20:24

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez lojtek wtorek, 20 grudnia 2016, 21:18

Ja za księgowością online nie jestem.Uważam, że biura rachunkowe i dobra księgowa to jest to, na co powinniśmy stawiać.Od jakiegoś czasu korzystam z prowadzenia księgowości [url=https://kuczawska.pl]Biuro rachunkowe Kuczawska/url] . Taka forma odpowiada mi najbardziej.
lojtek
 
Posty: 117
Dołączył(a): czwartek, 3 marca 2016, 15:13

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez patryy7851 sobota, 31 grudnia 2016, 15:29

jestem zwolenniczką tradycyjnej księgowości gdzie można iść porozmawiać i załatwić temat na miejscu,
patryy7851
 
Posty: 11
Dołączył(a): sobota, 31 grudnia 2016, 15:23

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez mareek2289 czwartek, 5 stycznia 2017, 13:50

moim zdaniem lipa ale jak ktoś prowadzi działaność gdzie ma 3 faktury miesięcznie to może się sprawdzić takie rozwiązanie.
mareek2289
 
Posty: 5
Dołączył(a): czwartek, 5 stycznia 2017, 13:42

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Kemny czwartek, 12 stycznia 2017, 19:46

ksiegowa najmij niech ona wszystko goarnia
Kemny
 
Posty: 28
Dołączył(a): czwartek, 12 stycznia 2017, 19:43

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Kwiecień375 wtorek, 31 stycznia 2017, 12:27

Wiesz, że są narzędzia do prowadzenia samodzielnej księgowości? Sprawdź chociażby te: https://wfirma.pl/?ref=e9485e0873fe1aea0464bfaf548b40a7
W funkcjach systemu masz m.in. program do wystawiania faktur, system kadrowo - płacowy (do rozliczania pracowników) i wiele innych funkcji. To na pewno bardzo wygodne i nie musisz płacić księgowej zewnętrznej za obsługę!
Kwiecień375
 
Posty: 96
Dołączył(a): środa, 13 kwietnia 2016, 11:04

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości

cron