Księgowość online - opinie

Napisz. Pomożemy Ci!

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Magda.Krystyna poniedziałek, 27 lutego 2017, 17:01

jasne, też uważam że się sprawdza, już jakiś rok temu oddałam swoje dokumenty do wirtualna-siedziba i teraz oni zajmują się moimi papierami, może dodatkowa opłata, no ale lepiej tak niż męczyć się z czymś czego się nie lubi.
Magda.Krystyna
 
Posty: 7
Dołączył(a): sobota, 25 lutego 2017, 13:23

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Wiktoria niedziela, 30 lipca 2017, 20:28

Ja zajmuję się sama księgowością, jednak nie dałabym rady bez dobrego programu do faktur i dokumentów online. Mogę polecić przydatny w każdej działalności program: https://afaktury.pl/. Jest bardzo funkcjonalny i prosty w obsłudze. Od wystawienia faktury, przez tłumaczenie, aż po jej windykację.
Wiktoria
 
Posty: 22
Dołączył(a): środa, 26 lipca 2017, 14:08

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Catell piątek, 11 sierpnia 2017, 11:02

ja jeszcze nie wybrałam, bo ciągle nie zarejestrowałam działalności. ogarniam teraz naming. ale powiem wam szczerze, że chyba bym się online nie zdecydowała...
Catell
 
Posty: 192
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 21:00

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Jarumare piątek, 25 sierpnia 2017, 13:44

Biura rachunkowe obecnie mają najciekawsze oferty. Moim zdaniem są bardzo elastyczne i są wstanie załatwić wiele spraw za klientów. Poza obslugą księgowości, można liczyć na załatwienie spraw związanych z ogranami skarbowymi oraz ZUS. Moim zdaniem dosyć przydatne. A co jeżeli chodzi o mobilne biuro rachunkowe (czyt. https://kuczawska.pl)? Przecież zatrudnienie księgowego nawet na pół etatu to regularny wydatek, a oddelegowanie pracownika do miejsca pracy klienta - żaden kłopot. Moim zdaniem biura rachunkowe to najbardziej rozsądna opcja w przypadku kiedy przepisy podatkowe dla przedsiebiorcy stają się skomplikowane.
Jarumare
 
Posty: 21
Dołączył(a): piątek, 12 lutego 2016, 14:55

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez carolina91 niedziela, 17 września 2017, 22:54

Warto zwrocić uwagę na ofertę biura księgowego Mitax.
Widziałam, że są konkretni i bardzo terminowi. Cieszą się duzym zaufaniem klientów co jest bardzo ważne. W dzisiejszych czasach niestety ciężko jest znaleźć księgową godną zaufania.
carolina91
 
Posty: 52
Dołączył(a): środa, 13 września 2017, 20:04

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez polimag piątek, 22 września 2017, 13:36

a taka księgowość online pomoże z tym jak zastrzec znak towarowy? i z innymi takimi rzeczami? bo ja potrzebuje kogoś kto mi będzie na bieżąco pomagał..
Gdzie warto zjeść w Krakowie http://www.lajkonik-pik.pl/pl/krakow ??  Lajkonik prawdę Ci powie. Sniadanie świeże, pożywne i zdrowe.
polimag
 
Posty: 142
Dołączył(a): wtorek, 10 lutego 2015, 16:42

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez kora niedziela, 24 września 2017, 20:52

Jakoś bym nie miał zaufania
kora
 
Posty: 3
Dołączył(a): niedziela, 24 września 2017, 20:32

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez witek niedziela, 1 października 2017, 22:35

..
Ostatnio edytowano czwartek, 11 stycznia 2018, 18:18 przez witek, łącznie edytowano 1 raz
witek
 
Posty: 56
Dołączył(a): piątek, 19 maja 2017, 12:18

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez kajteks piątek, 24 listopada 2017, 16:49

a słyszał ktoś o https://wfirma.pl? koleżanka mi mówiła że można tam wystawiać faktury i prowadzić księgowość, z tego co patrzyłam to panel wygląda dość łatwo w obsłudze i warto się zainteresować w wolnej chwili
kajteks
 
Posty: 3
Dołączył(a): czwartek, 5 października 2017, 18:17

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Piramidka czwartek, 7 grudnia 2017, 22:10

Ja wolę współpracować z normalnym biurem rachunkowym. Te biura online mnie nie przekonują. Sama prowadze firmę i wiem, jak wazne jest prowadzenie poprawnie księgowości. Każdy błąd może kosztować masę pieniedzy. Ja kięgowość powierzam księgowym z biura Smatr Tax https://smarttax.pl/biuro-rachunkowe-warszawa-ursus . Wszystko mam wyliczone prawidłowo i na czas
Piramidka
 
Posty: 43
Dołączył(a): środa, 16 sierpnia 2017, 12:31

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości

cron