Księgowość online - opinie

Napisz. Pomożemy Ci!

Księgowość online - opinie

Postprzez magdalena środa, 2 kwietnia 2014, 01:27

Jakie macie zdanie na temat księgowości online? Byc może jest na forum osoba, która prowadzi własną działalność gospodarczą i ma wykupioną gdzieś usługę księgowości internetowej. Z tego co widzę to jest to tańsza opcja niż tradycyjne biuro rachunkowe. Napiszcie co myślicie o księgowości online.
Drugie moje pytanie, to którą firmę wybrać, jeśli ewewntualnie zdecydowałabym się na taką księgowość. Podpowiedzcie na co zwracać uwagę podczas podpisywania umowy. Wstępnie zainteresowała mnie oferta firmy http://taxcare.pl - jeśli coś słyszeliście o tej firmie, macie jakieś opinie to także odpowiedzcie w tym temacie. Dzięki. Pozdrawiam :)
magdalena
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 2 kwietnia 2014, 01:22

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Magik93 piątek, 8 sierpnia 2014, 08:46

Ja to nie ufam takim dziwnym firmą. Nigdy nie możesz być pewien tego co znajdziesz w sieci :(
Avatar użytkownika
Magik93
 
Posty: 82
Dołączył(a): czwartek, 7 sierpnia 2014, 15:17

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez madera poniedziałek, 15 września 2014, 12:30

Firmą? Taxcare to duża sieć. Plus mają zdjęcia firmowe.
madera
 
Posty: 301
Dołączył(a): środa, 6 sierpnia 2014, 15:26

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez surrop sobota, 8 listopada 2014, 16:46

Ja jestem bardzo zadowolona. Istotne jest dla mnie to aby moja firma była dobrze rozliczona i ubezpieczona. Dbam więc i o księgowość i ubezpieczenie na możliwie jak najwyższym poziomie.
surrop
 
Posty: 1
Dołączył(a): sobota, 8 listopada 2014, 16:42

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Sebasion piątek, 9 stycznia 2015, 11:17

Nigdy nie próbowałem, ale uważam, że to nie jest dobre rozwiązanie. Nic nie zastąpi rozmowy na żywo o kłopotach firmy. No chyba, że jest możliwość rozmowy na Skype to co innego.
Sebasion
 
Posty: 9
Dołączył(a): piątek, 9 stycznia 2015, 11:11

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Magik93 wtorek, 31 marca 2015, 23:58

I jednak zaufałem :D Tax Expert zaczęło mnie obsługiwać i jestem baaardzo mile zaskoczony jakością obsługi :)
Avatar użytkownika
Magik93
 
Posty: 82
Dołączył(a): czwartek, 7 sierpnia 2014, 15:17

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez kangurka sobota, 11 kwietnia 2015, 18:44

ja się kieruje opinią znajomych :? choć w tym temacie nie zasięgałam jeszcze żadnej porady
kangurka
 
Posty: 4
Dołączył(a): sobota, 11 kwietnia 2015, 18:35

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez oliki czwartek, 30 kwietnia 2015, 02:33

ja zwykle też zwracam uwagę na to co mówią znajomi:)
oliki
 
Posty: 202
Dołączył(a): wtorek, 10 lutego 2015, 12:54

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez Delicja wtorek, 25 sierpnia 2015, 13:11

Moja kuzynka korzysta z pomocy księgowej w Katowicach ze strony Jasta.pl. Jest bardzo zadowolona, bo trafiła na profesjonalistkę, wykazującą się ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dzięki temu jest spokojna o finanse swojej firmy.
Delicja
 
Posty: 482
Dołączył(a): poniedziałek, 29 grudnia 2014, 22:24

Re: Księgowość online - opinie

Postprzez fiancee poniedziałek, 12 października 2015, 14:08

A czy ktoś z Was korzystał z usług Teresy Sykulskiej prowadzącej księgowość Jaworzno? Widziałam, że oprócz doradztwa biznesowego posiada także w swojej ofercie doradztwo podatkowe dla osób fizycznych. A okres rozliczeniowy zbliża się wielkimi krokami...
fiancee
 
Posty: 375
Dołączył(a): wtorek, 9 grudnia 2014, 09:22

Następna strona

Powrót do Problemy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości

cron